FETOŞ ALBÜMÜ-1

Vatikan Ankara Büyükelçisi Pier Luigi Gelata ve George Marovitch’in Fethullah Gülen’i Ziyareti

14.04.1997

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Vatikan İstanbul Temsilcisi Georges Marovitch’in Fethullah Gülen’i Ziyareti

19.11.1997

Image

ABD’de Kardinal John O’connor İle

12.07.1997

Image

Kaynak: http://www.tesbihat.com/

   

16 Yanıt

  1. hey allahım

  2. burdan bişe çıkmaz uğraşmayın… 😀 herkesle konuşur görüşür…kimse birşey diyemez…siz cemmat tabanına inin..asıl sorun orda…orda çok çatlak insan var.

  3. Hani bunlar Hiristyandilar, muslumanlarla gorusmeleri nasil is anlamadim…
    kesin yakinda bu papazlari aforoz ederler, muslumanlarla gorustuler diye degilmi…
    …en azindan biz olsak ederdik 🙂

  4. Fethullah hoca efendi o kadar dindar ki hristiyanlar bile saygi duyuyo gormuyon mu !

    • Uyanın artık bu vatan haini münafık şerefsiz.

      • “Herhangi bir kimse, din kardeşine “Ey kafir!” derse, bu tekfir sebebiyle ikisinden biri muhakkak küfre döner. Eğer o kimse dediği gibi ise ne ala. Aksi takdirde sözü kendi aleyhine döner.” (Müslim, 1/319)

  5. müslümanlık,müslaümanlığı öğreterek yayılır..yani insanlara islam başka türlü nasıl gösterilir ki…hoş görüyle tabi ki

  6. sorun onda bunda şunda değil sorun sizin gibi şerefsizlerde size şerefsiz bile denmemeli gerçekten şerefsiz olanlara hakaret oluyor. yok cemmaatmiş yok örgütmüş ulak kendi piliğinizde boğulacaksınız lan dinime söven müslüman olsa barii ne zaman kılıyorsun ne oruç tutuyorsun her türlü pisliğin daniskası var sonra gelmiş yok fetocuymuş yok devleti ele geçiriyormuşş ulan git kıçındaki pisliği temizle götveren gelmiş burda başkalarının hayatıyla uğraşıyorsun öbür tarafta hava çok hararetli bilesin kıçın tutuşunca iş işten geceçek

  7. Sizin başkalarının adıyla dalga geçmeye hakkınız yok! sizin işiniz yok galiba böyle insanları karalamaktan başka…Birazcık Allah’tan korkunuz olsaydı böyle güzel insanları karalamazdınız!!!

  8. arkadaşlar,herşeyi bir kenara bırakıp 2012 nisanında dönün bir dünyaya bakın.Sonumuzun gelmemesi için tek güzel bir hareket gösterin bana.Müslüman müslümana hakaret eder olmus,başkasını savunurken bile tutunduğunuz tutuma bak.Allahtan ki peygamberimiz(s.a.v) bu devirde yaşamıyor.Unutmayın dostlarım Allah çok sabredendir.Onun hesabı vakitlidir.Herkes önce kendiyle uğraşsa kendini düzeltmeye çalışsa hiçbirsorun olmayacak.Ben fetullah gülenın ne okulunda okudum ne de kitabını okudum.Ben S.a.v.yolunda kendim bireysel olarak islamı yaşamaya çalısan bir gencim.Sİzler böyle yaparak şeytanın uzaktan hepinize güzellce sırıtmasına fırsat veriyorsunuz.Dünyaya bakın.bir tarafta israil insanları yok ediyor.mısır bırbırıne gırmıs .amerıka desen alaveredalavere.turkıye de kendi icinde kımlık catışmasında.Alametlere bakın arkadaşlar.Uyanın sonumuz yakın.sana burda fetocu dedıgın adamın yada fettullah gulen yada hoca efendı yada büyük zaad yada bilmem ne. ne yaptıgını kımse sormayacak.Hataları varsa kı bazı nooktalarsa oldugunu bende dusunuyorum.her koyun kendı bacagından asılır.Sadece acın kuranı bırkere turkce okuyun.Bakın Allah sıze ne demıs.BIrak fetoyu onu bunu.KEndınız olun ve peygamberımızı anlayın.Allah yar ve yardımcınız olsun.

    • Kismen yazina katiliyorum ama madem Kurani acip Türkcesini okumussun peki anladinmi? Onu bile öyle kötü bir Türkceyle ceviriyorlarki okuyan süpheye düssün kafasi karissin. Ama bazi kisilerin kitaplari masallah her dile cok güzel degistiriliyor.
      Dünyaya bir bakiyorum nerde müslümanim islamim diyen bir cm² toprak varsa orda cehalet gerilik yobazlöik kisaca insaliga layik olmayan dünya disi herseye sahipler. Onun icin her türlü bela onlarin tepesinde günahsiz bebeklerine bile eza cektiriyorlar hep Allah bir gün bize galip getirecek diye sanki akpye bagli devlet memuru onlarin isteklerini gerceklestirecek.
      Kisa bir elestiri daha madem her koyun kendi bacagindan asiliyor sen ne diye allah yolunda araya peygamberi koyuyorsun. Hadisde demiyormu kizina efradina benden size hesap gününde fayda yok dedigini bilmiyorsan dinini hic bilmiyorsun demektir o zaman burda ahkam kesme.

  9. FETHULLAH GÜLEN HOCA EFENDİ çagımızın garibi…
    HZ NUH evladının garibiydi.. hz YUSUF kardeşlerinin garibiydi.. FETHULLAH GÜLEN de siz gibi ahmakların garibi oldu… yazık ya gerçekten çok yazık… bunun hakkını ahirette nasıl ödeyeceksiniz bilmiyorum.. ben küfrün eşiğinden bu insanın vaazlarıyla döndüm.. rabbim yardımcınız olsun.. umarım dogru yoldan ayrılmazsınız.. selametle..

    • Vah bedbahtim vah. Eger sen bu insan dediginin vaazlari ile iman ettiysen zaten küfre girmissin. Sen dinini biraz tanimaya calissaydin elin seyiyle gerdege girmez kendin direk iman ederdin. Acaba bu garibim insan ABD dede neler ceviriyor kimlerle anlasmalar yapiyor okullar aciyorda kac tane bedava okuttugu ögrenci var. Türkiyede TEM dersaneleride kac burslu ögrenci var. Topladiklari kurban paralari ile ucuz ülkelerde kurban kesip güya insani yardim yapiyoruz islamiyeti tanitiyoruz diye kurban paralarinin yüzde kacini cebe indiriyorlar. Paranin ve lafin cok oldugu yerde haramin ve yalanin eksik olmadigini ögrenemediysen sen yeni tanrina tapmakta serbestsin kimse de karsi degil. Iyi tapmalar

    • Ah Gulsum hanim bilselerdi yapmazlardi, dua etmekten baska birsey elden gelemez. Kufur olacak zaten efendimiz doneminde bile var olmus bir durumun gunumuzde hayli hayli olmasi cok normal. Dedigim gibi dua ile. Bence sahsi kanaatim yorumlarin insanlari pek degistireceginin kanaatinda degilim daha cok hakaretlere neden olunuyor o yuzden en guzeli insanlarla tanisarak anlatmak

    • fetullah ermeni tohumu bir munafıktır
      peygamber efendimizin adını ezandan cıkarmış tır hz isa asığıdır peygamberimizi inkar eder dolayısıyla ayeti inkar eder Allah ile direk konuştuğunu ima eden mezcuptur o cehennemliktir onun peşinden giden ahmaklara ne demeli onu bilmiyorum .

Yorum bırakın