Biz Kimiz

Bizler Türkiyenin Tam Bağımsızlığından ve kayıtsız şartsız Halk Egemenliğinden yana olan kemalist gençligiz.
Gayemiz Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün
sadece kahraman-kurucu lider olmadığını aynı zamanda Türk Milletinin babası ve Türk halkının siyaset önderi olduğunu hatırlatmaktır.
Atatürkçülüğün sadece Atatürk’ü sevmekle olmadığını, Türkiye Cumhuriyetinin ve O’nun temel niteliklerinin korunması ve yüceltilmesi için Mustafa Kemal Atatürk’ün
kemalizm ideolojisinin rehber kabul edilmesi gerektiği fikrini herkese aşılamak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyetini ve mazlum Türk Milletinin haklarını savunmayı hem Mustafa Kemal Atatürk’e karşı bir sorumluluk hem de vatan ve namus borcu olarak değerlendiriyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin hızla yaklaştığı uçurumdan kurtuluşu yani tekrar Atatürkçü bir rotaya girmesi için; Asker-Sivil Aydın zümre ile İşçi-Köylü-Gençlikten oluşan Türk halkının yapması gereken bir Kemalist İhtilalin zorunlu olduğu kanaatindeyiz.

Bizler Türk’üz ve Solcu’yuz. Bölünmez vatan, laik Cumhuriyet ve milletin bağımsızlığı kırmızı çizgilerimizdir. Bu nedenle kemalistler olarak Yobazlığın, Bölücülüğün ve Emperyalizmin her türlüsüne düşmanız. Tüm vatanseverleri ve Atatürkçüleri bunlarla savaşa davet ediyoruz. Dincilik, Kürtçülük, Liberalizm-Kapitalizm-Emperyalizm vatan hainliğidir ve düşmanlarımızdır. Bu ideolojilerin artıkları memleketten temizlenmedikçe, milletimiz kurtuluşa ulaşamayacaktır.

Bütün “Atatürkçüyüm”, “vatanseverim-yurtseverim”, “devrimciyim”, “Milliyetçiyim”, “Cumhuriyetçiyim”, “solcuyum”, “Laikim”, “halkçıyım”, “sosyalistim” diyenleri Kemalist İdeoloji önderliğinde mücadeleye çağırıyoruz.

Ya İstiklal Ya Ölüm; Tek Yol Kemalist İhtilal!

22 Yanıt

  1. belki hepiniz de hakli olabilirsiniz ama diger yanda hepsi bunlari allah rizasi icin yapiyorlar.cennet e sadece namaz kilarak girilmiyor.!
    yaptiklari yanlis olsa bile dava lari belli.bizler önce dernek lere,örgütlere ne degil türkiye yi sömürenlere ve pkk gibi örgütlere bakmaliyiz. ben demiyorumki kürtler kötü türkler iy mesela pkk nin silahlari ni bir türk getiriyor.genclerimiz kandirarak insanlar öldürüyorlar.nurcularda “fetos”larda böyle bir sey yok. kitap okuyun namaz kilin oruc ,….
    eger bu suc sa ozaman dünya nin düzeni ters dömmüs ve batma zamani gelmis dir.

    • Tamam, öncelikle Türkiye yi sömürenlere ve pkk gibi örgütlere bakmaliyiz tabii ki.
      Fakat, kitap okuyun, namaz kılın, oruç tutun diye illaki birilerimi size söylemesi lazım. Açarsın Kuran’ı okursun, hepsi orada açıkça yazıyor. Allah tarafında peygamberlik verilmeyen kişilerin dedikleriylemi doğru yolu bulmaya çalışacaksın.
      Önce bu insanların kim olduğunu araştırın ve hangi düşünceye hizmet ettiklerini öğrenin daha sonra yorumlarınızı yapın

  2. ayetullah fetullah , fetoş v.s. kendi iç dünyanızdaki iğrençlikleri kusmak için başka insan bulamadınız mı? Birde işin kötüsü kendinizi kemalist gençlik olarak tanıtmanız.Sizin gibi pis fikirli dine çatmayı medeniyet zanneden art niyetli insanlar nasıl Atatürkün izinde bir gençlik olabilir?’Fetullahın kerizleriiii’ gibi mahalle ağzıyla konuşan sizlerin ne yapmak istediğinizi tam olarak anlamış değilim.Hocaefendi düşüncelerini açık bir şekilde ayet ve hadislere dayandırarak dile getiren sizlerden çok daha seviyeli bir insan. ben onun kitaplarını okuyarak poeygamberimizi daha çok sevdim mesela.söylendiği gibi yahudi,mason bilmem ne olsa bana neden dinimi daha çok sevdirsin?gerçi sizin hocaefendiyle uğraşmaktaki amacınız onun insanlara zarar falan vermesi değil.niyetleri çok farklı birtakım insanlara hizmet etmek.sizler bozuk ağzınızla ulumaya bende fetullah gülenin kitaplarını okumaya devam edeyim.nasıl olsa ne söylersem söyleyim sizlere tesir etmeyeceğini biliyorum. by

    • sizin gibi sorgulamak kavramından bir haber at gözlükleriye hayata bakan , müslümanım diye geçinen insanlardan bıktık artık. Yorumlarınız birer cahillik örneğinden başka hiç birşey değil.Bir kere sen ilk önce kendine dönüp bak! inandığın dinin peygamberini ali veli mehmet hüseyin FETOOŞŞŞŞŞŞŞ(!) vs.. sayesinde (daha çok;) ) sevdim diyebilecek kadar basit bir düşünce yapısına sahipsin.Biz ve bizim gibi düşünenlerin niyeti sizin gibi aciz insanların bile daha iyi şartlar altında özgür ve hür iradenizle inançlarınızı yaşamanız için çaba sarfetmek. siz ve sizin gibiler(!) diyorum çünkü hepimizin aynı topraklar üzerinde yaşadığı bir memleketi siz ve öteki(!)ler olarak ayırmayı başardınız ama üzülmeyin sizi! pakyalacak alternatif ülkeler mevcut..gidin! iranda yaşayın. kara kara örtülerinizi , şeriat tohumlarının köreltiği beyinlerinizide yanınıza alıp gidinn…bizleri inançsızlıkla suçlayan sizler bilmiyorsunuz ki sizlerin inançlarına leke sürülmesin; haysiyetsiz insanlar dualarınızı,inandığınız değerlerinizi kirletmesin diye çabalıyoruz uğraşıyoruz.aaa ama olur mu canımm yine de kötü olan bizleriizz siz yeterki uykunuzdan uyanmayın yahuu!! Mahalle azıyla konuşanları başımıza getiren de,dini kendi çıkarları uğruna kullanan adamların ülkemizde bölünmelere kaoslara ve bağlarımızın zayıflamasına olanak sağlayanların da elini eteğini öpen sizlersiniz!!

    • ya esra seninle bi tanışalım düşüncelerini çok merak ediyorum,bende bunlardan biriyim,ama aklım çok karışık.ne yapacağımı bilmiyorum.

      • Senin niyetlerin samimi icten ise zaten dogru yolu bulacaksin. Bu arada bakin sizin deyiminizle cemaatten kimse cikip tek dogru yol bizimdir, bu yoldan baska yola girmeyin, asil dini biz ogretiyoruz diye bir sey soyleyen yok nerden uyduruyorlar boyle seyleri gercekten bravo. Birde bir bravoluk olayda bir insani hem amerikan yanlisi, hem yahudi, hem ulliminati, hem kapitalist, hem modern islamci, hem irticaci, hem devlet dusmani, hem seriatci, hem papa yandasi, hem PKK yanlisi, akillara gelecek her seyi soylediniz. Soruyorum hic dusunmediniz mi acaba bir insan bunlarin hepsi nasil olabiliyor,neden bu kadar saldiri oluyor ve bir suru dusman var. Cunku yeni bir dunya kurulmasini istemiyorlarda o yuzden. Ama kadere yazilmis bu bir kere Allahin izni ile guzel bir dunya bizleri bekliyor.

    • Kardeşim, sen neye inandığına önce karar ver. Yüce rabbimizin bizlere vermiş olduğu kitabımız Kuran’ın bugün her dilde tercümesi var. Sen eğer gerçek bir müslümansan önce aç Kuran’ı oku. Orada aradığın herşeyi bulacaksın. Hiç bir misyonu olmayan kişilerin, kendilerine hoca ismi verenlerin yazdıklarını okumana da ben anlam veremiyorum.

    • peygamberini bide Kurandan okuyarak Allah’ın anlatımıyla tanımayı denedin mi hiç?

  3. Selamlar, lütfen okuyun:
    388. Yine Ebû Hüreyre radıyallahu anh’den rivayet edildiğine göre Peygamber sallallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
    Allah Teâlâ bir kulu sevdiği zaman Cebrâil’e:
    “Allah filanı seviyor, onu sen de sev!” diye emreder. Cebrâil de o kulu sever, sonra gök halkına:
    – Allah filanı gerçekten seviyor; onu siz de seviniz! diye hitâbeder.
    Göktekiler de o kimseyi severler. Sonra da yeryüzündekilerin gönlünde o kimseye karşı bir sevgi uyanır.(3)
    *Lütfen Hocamıza karşı söylenen sözlerde bunları da düşünün, ve Hocamızın vesile olduğu bunca Hizmetlerde Allah’ın(c.c.) da hoşnut olduğunu görelim, yoksa böyle dünya çapında mily. insanın kalbinde bu sevgi, alaka çiçek açamazdı.
    Teşekkürler.

  4. *bu gerçekten çok önemli, bazı insanların öfkesini anlamak mümkün değil, ancak Allah’a inanan, seven ve az buçuk korkan insanlardan iseniz (bende inş.) lütfen ağızdan çıkacaklara dikkat ! Çünkü bir cemaate atılan çamurun,(bilerek özellikle.) telafisi çok zor… [her ferd ile helallesmek gerekebilir Ahirette.(Allah korusun).]
    eleştiri için mailim : merihvatandas@gmail.com

    • Kardeşim sen ne cemaatinden bahsediyorsun. Kuran-ı kerim dururken hiç bir vasfı olmayan insanların yazdıklarındanmı etkileniyorsunuz.
      Allahın peygamberinden bile birşey isteyemezken (Tanrı herşeyi benden isteyeceksin der) siz kimlerden ne istiyorsunuz.
      Kendinize gelin, gerçek müslümansan aç önce Kuran’ını oku, sonradan fikir yürütmeyi öğren.

  5. Siz kimsiniz biz biliyoruz
    Mum söndü artığı kahbeler
    aleviler kızılbaşlar
    selanik dönmeleri pirleri
    müslüman ve Türk olmadığınız aşikar

  6. Atatürk ve Din (Unutturulan Gerçekler):
    http://ataturk-ve-din.blogspot.com/

  7. valla kardeşim ellerine sağlık bu ipsiz sapsız köpekleri ne kadar güzelde açıklamışşın

    hala gözlerini açıpta eterafa bakamıolar at gözlüklerini takmış amerikan ajanı fetoş bunlar

    ne kadar saf insanlar bu nurcu denilen öküzler
    hani bi bokta yapsalar bi şey demicem ama 😀
    kendilerini bişeyde sanıolar

    milleti kaz gibi yoluyolar sonra abla abi derken Allah rızası ikinci planda kalıyor

    uyanın ey ahali gülen cemati saftirikler

    az dolanın neti liderinizi kimmiş bakın ya

    adam dinler arası diyalog dio a.q kaç tane din var lan arasında diyalog olsun :d

    neyse siz öküzlğünüze devan edin götünden ayrılmayın o ibnenin

  8. yukarıda yorum yapan tüm soysuz ümmetçiler aptalsınız aptal biraz kendiniz olmayı deneyin elin arabından size ne kafasız dallamalar

  9. Bu salya sümük ağlayan zavallının nesine inanıpta tapıyorsunuz tavuk beyinliler

  10. Atatürkçülüğün arkasına saklanmış aklını sadece tek yörüngede kullanabilen insanlar..sizlere gerçekten acıyorum..Çünkü sizler zavaallı insancıklarsınız…Sapık düşüncelerin sahibi mahluklar…Ne kadarda kapsamlı araştırma yapmışsınız cemaat hakkkıında araştırma yapmışsınız bişeyleri iyi karalamak adına ama o kararmış beyninizi taşlaşmış kalbinnizi düzeltememişsiniz…İnsandaki niyet ne ise o yöne hareket sizinkisi…Allaha peygambere inandığınızı söylüyorsunuz..Sizinki yalancılıkta başka ne..iş inanmakla bitseydi o zaman cehenneme girecek adam kalmazdı….İnanıyorum demekle müslüman olunmuyor ey insancıklar…bunu anlayacak kapasiteniz olmadığı için anlamanızıda beklemek saçma olur….Hocaefendi nin maksadının ülkeyi islam devleti haline getirmek olduğunu savunan siz insancıklar hiç mi düşünmüyorsunuz böle bişey olsaydı şimdiye kadar olurdu diye…Atatürkçülüğün arkasına saklanmıiş devleti laiklik çerçevesinde yürütmeye kakaln insanların foyası ortaya cıkmadımı …Hani o zaman sesin neden bunlara cıkmmıyor….ergenekon sanıklarının suçları ortada neden bunlara ses çıkmuyırda ortada olmayan bir durumu bukadarda olacakmış seviyesine getirip kendinizi yanlışa sürüklediğiniz gibi başlkalarınıda yönlendiriyorsunuz…..yalan yanlışş……Fetoş muş…Vicdansız karaktersiz insanlar….bu kelimeyi yazarken taşlaşmış kalbiniz hiç sızlamadı biliyorum cünkü o klap kalplikten çıkmış….yazıklar olsun ….o adam o kadar yüce bi adam ki cenntein en güzel makamlarına layık…o
    adama iyi bakın görün o ahirette cennete girecek sizler bu sapık düşünceler içinde cehennem zebanileriyle başbaşa kalırken o bu dünyada cektiği cefaların zülumlerin karşılıgını en güzel şekilde alacak.bu dünya atatürke kalmadı fethullah hocayada kalmayacak merak etmeyin…bu dünya ne onun ne bunun nede bizim …kim toprak altına bir parça kefenden başka ne götürmüş ki ….koca bi hiç..insan ancak yaptıklarını götürür ahirete iyi yada kötü onunda karşılığını cennet cehennem olarak alır….şüphesiz adaletli rabbim bunlara güzel bir son hazırlıyordur…..

    • “”””Hocaefendi nin maksadının ülkeyi islam devleti haline getirmek olduğunu savunan siz insancıklar hiç mi düşünmüyorsunuz böle bişey olsaydı şimdiye kadar olurdu diye…Atatürkçülüğün arkasına saklanmıiş devleti laiklik çerçevesinde yürütmeye kakaln insanların foyası ortaya cıkmadımı …Hani o zaman sesin neden bunlara cıkmmıyor….ergenekon sanıklarının suçları ortada neden bunlara ses çıkmuyırda ortada olmayan bir durumu bukadarda olacakmış seviyesine getirip kendinizi yanlışa sürüklediğiniz gibi başlkalarınıda yönlendiriyorsunuz…..””””

      bunu yazan arkadaşım sen bana bir ergenkon sanığının bir suçunu anlatabilirmisin bide hoca efendinizin (fetoş) ülkeyi bu zmana kadar ele geçiremeyişinin sebebi muhalefet idi. şimdi bu anayasanın değişmesi ile demokrasinin geleceğini inanlar gerçekten saf kan maldır.Bunun en açık örneğide tayyipin “Biz demokrasiyi amaç değil araç olarak düşünüyoruz, amacımıza ulaşana dek demokrasiye bağlı kalacağız.” sözüdür. Şimdiki anasayasa ile hakimleri ve savcıları kendileri atıyarak istedikleri maddeleri kolaylıkla değiştirecekler ve ülke yönetimini yavaş yavaş şeriat yapıcaklar ve bunuda sizin gibi beyni yıkanmışlar hemen içine sindirecek sonra padişah sistemi gelicek padişahda Fetoş olucak ve ülkeden ATATÜRK’ün tüm resimlerini heykellerini kaldırıp kendi heykellerini dikecek o Fetoş …. Bunun en açık örneği de tayyipin “Elhamdürillah şeriyatçıyız” demesidir.

      “””.o adam o kadar yüce bi adam ki cenntein en güzel makamlarına layık…o
      adama iyi bakın görün o ahirette cennete girecek sizler bu sapık düşünceler içinde cehennem zebanileriyle başbaşa kalırken o bu dünyada cektiği cefaların zülumlerin karşılıgını en güzel şekilde alacak.””””

      Öncelikle bu yakıştırmaları yapanlar Kuran-ı Kerim okumamış demketir. İnsanların Allah ile arasındaki bağ ibadettir fetoş değil bu fetoş Allah ile kandırıyor sizden kurban bayramında büyükbaş parası topluyor .sonra …. meçhul yaptıklarını onun yanından gelen abiler/ablalar aracılığı ile doğru yanlış öğreniyorsunuz sonra bunu yayıyorsunuz.

      • F. Gü(dü)len’in Koyunları…

        ”hanifislam.org” adlı internet adresine girerseniz,cemaat(f tipi-CIA-SİYONİZM) ilişkisini belgelerle kanıtlanmış bir şekilde görürsünüz…Fetullan Gülen; papa 2. jaupol e mektup yazan(daha doğrusu,amerikada CIA uzantılı bir örgüt olan- ADL- tarafından yazılıp,saayın!!! fg’nin eline verilen) ve bu mektupta BOP(Büyük Ortadoğu Projesinin ve DİNLERARASI DİYALOG zırvalamasının bir parçası olduğunu an beyan belirtmiştir)ayrıca müslümanların lideri olarak kendisinin bilinmesini ve muhatap alınmasını Vatikan yönetimine ilan etmiştir…nede olsa kendisi,MEHDİ’nin ta kendisidir!..kısacası,FG;ABD’nin bir ”kuklası”ndan ibarettir…öldüğünde yerine geçecek şahıs da bellidir..hatta bir sonraki merkezi seçimlerde kimin başbakan olacağı da ABD yönetimi tarafından belirlenmektedir..
        Nerde bu TAM Bağımsız TC Devleti?
        son olarak,Hizmet adı altında yürütülen bu sinsi organizasyonun dinle değil de,siyasetle ve politikayla alakalı olduğunu göremeyen kuş beyinliler!! sözüm size;’siz koyun oldukça,size koyan da daima olacaktır! şarlatanlara,münafıklara ve kafirle ortak gaye için buluşanlara kul olmayın…kula kul olan,ve asla pensilvanyadan çıkamayan bir insan da siz olmayın.(ki asla da Türkiyeye dönemeyecektir,zira CIA-ADL işbirliği Onun gerçekleri yanlışlıkla da olsa,ağzından kaçırmasına asla izin vermeyecektir. O bir -piyondur-)

        yzn: MG1

  11. Gerealcek nedir

    …kesinlikle odanin ortasindaki koca kultablasi etrafinda sigara dumanin icinde konusulan geyikler degildir :))

    ……dunya’ya gelmeden evvel ( dogmadan evvel ) ne idi ise oldukten sonra ( dunya’dan ayrildiktan sonra ) da ayni olucak…. tek gercek
    …. fakat tum gercek tezatlar (bu arada) dunya’da yasanacak….

    …. dunya’da ( iken ) serbest irade var ister inan istersen inanma nasil olsa hepimiz er ya da gec bir gun dunyadan gocup gercekleri gorecegiz ….

    …Dolayisi ile en azindan karsilikli saygiyi kaybetmeden yasamak herkes icin en guzeli…

    … Isin en guzel tarafi ise artik milletimiz dunya’nin gerceklerine daha duyarli….herkes isini en iyi sekilde yapiyor …artik halk cahil degil eskisi gibi bir kac tane kiskirticinin bagrislarina hemen aldanip pesinden kosup ortaligi atese versin yaksin yiksin onlar eskide kaldi

    ….madem halki kiskirtip galeyana getirmek istiyorsunuz biraz daha mantikli sebebler uretin artik halk dusunebiliyor gorebiliyor …

    ..ya hakikaten sizin aranizdaki kiskirticalarin halki bolmeye devleti kucuk dusurmeye calisanlarin isi de zor ne diyeyim zaten rusya da bile dinazor muamelesi goruyorsunuz :)) odanizda sigara icip iszis gucsuz olmaktan isyan edip gereksiz yere bos islerle ugrasiyorsunuz keske okulunuzu iyi bir sekilde bitirip guzel islere girebilseydiniz ..

    ..fakat vazgecmeyin hayatin gercekleri vazgecmeye gelmez calismaya devam :)) sol yumruk havaya heyt…hey gidi eski gunler heyy

  12. Kuran’ı kerim tek yol göstericidir,beyni olan insanlar ondan her türlü mesajı alır ama lütfen kuşbeyinli kişilerin yorumlarını dinlemeyin açın kendiniz okuyun,gerçek müslümanın tek dayanağı ve kaynağı Kuran dır

  13. Bizler Türkiyenin Tam Bağımsızlığından ve kayıtsız şartsız Halk Egemenliğinden yana olan kemalist gençligiziniz demek….Türkiyeyi satanlari siralasak siz cemaatan önce birinci siradasiniz…sizinde hesap defterinizi cemaatinkinden sonra acacagiz merak etmeyin…

Yorum bırakın